« terug

Anti inkijkfolie voordelen

Anti-inkijkfolie wordt ook wel privacyfolie genoemd. Anti-inkijkfolie is ideaal voor bedrijven, (tussen)ruimtes en woningen waar het niet gewenst is dat er naar binnen wordt gekeken. Onze anti-inkijkfolie is geschikt om hele ramen mee te blinderen maar u kunt ook kiezen voor een gedeelte van de ruit of met een hele ruit met een voorwerp eruit gesneden. Hierdoor houdt u toch een transparant veilig uitziend pand.

Meer mogelijkheden met de anti-inkijkfolie

Ook is het met onze anti-inkijkfolie mogelijk om een ruit te blinderen met daarop bijvoorbeeld een eigen ontwerp, logo of van uw (bedrijfs)naam. Ook is er een variant anti-inkijkfolie waardoor u wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen. De mate waarin mensen naar binnen kunnen kijken kunt u dus zelf bepalen met onze anti-inkijkfolie. Wij hebben diverse kleuren anti-inkijkfolie in ons assortiment. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in ons aanbod en kennis te maken met de vele mogelijkheden en kwaliteiten die wij u te bieden hebben.

Contact

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over de Anti-inkijkfolie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen of een vrijblijvend informatiepakket. Wij ontvangen u ook graag in ons bedrijf, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven. U bent altijd van harte welkom.