« terug

Pricacyfolie en de voordelen ervan

Privacyfolie wordt ook wel Anti-inkijkfolie of decoratiefolie genoemd. Privacyfolie is ideaal voor bedrijven, (tussen)ruimtes en woningen waar het niet gewenst is dat er naar binnen wordt gekeken. Onze privacyfolie kan werkplekken en vergaderruimtes afschermen en de folie zorgt voor een hoge mate van privacy en veiligheid in uw woning. Toch heeft u zeker niet het idee dat de ruimte afgeschermd wordt van de buitenwereld. U kunt nog altijd genieten van het uitzicht naar buiten.

Meerdere mogelijkheden

Onze privacyfolie is geschikt om hele ramen mee te blinderen maar u kunt ook kiezen voor een gedeelte van de ruit of met een hele ruit met een voorwerp eruit gesneden. Ook is het met onze privacyfolie mogelijk om een ruit te blinderen met daarop bijvoorbeeld een eigen ontwerp, logo of van uw (bedrijfs)naam. Privacyfolie is zeer geschikt om te bewerken en wordt daarom ook wel als decoratiemiddel gebruikt. De mate waarin mensen naar binnen kunnen kijken kunt u dus zelf bepalen met onze privacyfolie. Ook is er een variant privacyfolie waardoor u zelf wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen.

Contact

Wij hebben diverse kleuren privacyfolie in ons assortiment. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over de privacy-folie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen of een vrijblijvend informatiepakket. Wij ontvangen u graag in ons bedrijf, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven.