« terug

Zonwerende glasfolie

De speciale zonwerende glasfolie van Sunproof voorkomt hinder van de zon en lost uw probleem op. De zonwerende glasfolie kan wel tot 85% zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Zonwerende glasfolie is van binnenuit doorzichtig, dus u kunt gewoon naar buiten kijken. Het voordeel van de zonwerende folie is dat u geen last meer heeft van de scherpe zon die naar binnen schijnt. Wij kunnen uw ramen zelfs een tintje donkerder maken of een andere kleur geven met behulp van de zonwerende glasfolie. Nieuw in ons assortiment is de transparante zonwerende glasfolie. Tevens zorgt de zonwerende laag van de glasfolie er voor dat uw meubilair, stoffering en apparatuur minder onderhevig zijn aan verkleuring.

Meer informatie over de zonwerende glasfolie

Ook hebben wij doorkijkrolgordijnen met zonwerende glasfolie erin verwerkt zodat u de voordelen van zonwerende glasfolie en rolgordijnen in één heeft. Onze zonwerende glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraakvertragende zonwerende glasfolie en zonwerende glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant.

Contact

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over de zonwerende glasfolie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen. Wij ontvangen u ook graag in onze showroom, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven. U bent altijd van harte welkom.