« terug

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is vaak een ideale oplossing voor werkplekken en woonruimten. Lichtinval zorgt er voor dat uw woning of bedrijfspand ruimtelijk lijkt, maar brengt vaak ook een hoop ongemak met zich mee, waaronder: te veel warmte, te veel lichtinval, inbraakgevoeligheid en gebrek aan privacy. Deze ongemakken kunnen worden voorkomen door zonwerende raamfolie te gebruiken. Met goede zonwerende raamfolie kunt u nog altijd genieten van het uitzicht naar buiten, maar ondervindt u geen hinder van onder meer de zon en de warmte.

Mogelijkheden raamfolie

De speciale zonwerende raamfolie van Sunproof voorkomt hinder van de zon en lost uw probleem op. De zonwerende raamfolie kan wel tot 85% zonnewarmte verminderen en is uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Zonwerende raamfolie is van binnenuit doorzichtig, dus u kunt gewoon naar buiten kijken. Het voordeel van de zonwerende folie is dat u geen last meer heeft van de scherpe zon die naar binnen schijnt. Wij kunnen uw ramen zelfs een tintje donkerder maken of een andere kleur geven met behulp van de zonwerende raamfolie. Nieuw in ons assortiment is de transparante zonwerende raamfolie. Tevens zorgt de zonwerende laag van de raamfolie er voor dat uw meubilair, stoffering en apparatuur minder onderhevig zijn aan verkleuring.

Contact

Wilt u informatie over zonwerende raamfolie of één van onze andere soorten raamfolie? Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen. Wij ontvangen u ook graag in ons bedrijf, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven.