« terug

Folie Zonwering

Sunproof heeft behalve allerlei gekleurde soorten folie zonwering die van binnenuit vrijwel doorzichtig lijken maar aan de buitenkant niet, ook een geheel transparante variant folie als zonwering in het assortiment. U kunt door deze variant folie zonwering gewoon naar binnen en naar buiten kijken. Folie als zonwering is een prima alternatief voor bijvoorbeeld screen of luxaflex en tevens uitstekend geschikt voor plaatsen waar buiten zonwering niet wenselijk is of niet mogelijk.

Bescherming tegen de zon

Door folie te gebruiken als zonwering bent u beschermd tegen de zon, heeft u minder last van de warmte en als bijkomend voordeel verkleuren uw meubels ook minder snel door de zon. De onderhoudskosten van folie zonwering zijn ook aanzienlijk lager dan buitenzonwering omdat folie gebruikt als zonwering minder onderhevig is aan weersinvloeden. Wist u dat Sunproof behalve folie als zonwering ook doorkijkrolgordijnen van folie in zijn assortiment heeft? De voordelen van folie en rolgordijnen worden gecombineerd wat resulteert in onze doorkijkrolgordijnen.

Contact opnemen:

Sunproof geeft 10 jaar fabrieksgarantie op haar zonwerende folie. Wilt u meer informatie over folie als zonwering of onze doorkijkrolgordijnen, vraag dan ons vrijblijvende informatiepakket aan via www.sunproof.nl of via info@sunproof.nl. Weet u niet helemaal zeker wat voor u de juiste keuze is, of wilt u graag persoonlijk advies neem dan gerust telefonisch contact op voor het juiste advies met zonwering folie!