« terug

Glasfolie, wat is dat precies?

Wat is glasfolie?

Op deze folie wordt door middel van een speciale techniek metaaldeeltjes of kleur aangebracht. Zo zijn er folies die zon-, warmte-, of uv-werend zijn, maar ook veiligheidsfolie en glasfolies die door een speciale behandeling inbraakvertragend werken. Indien u privacy wilt creëren, omdat u veel glas in uw woning of bedrijfspand heeft, dan is dit soort folie een ideale oplossing voor u. Glasfolie is daarbij stukken goedkoper dan diverse alternatieven, zoals een screen of rolluiken. Raamfolie is tevens energiebesparend in ieder seizoen. Klik hier voor voorbeelden van privacyfolie

Overige mogelijkheden voor folie op glas

Naast dat onze raamfolies praktisch gebruikt kan worden, kan het tevens als decoratie gebruikt worden op glazen oppervlakten. Op onze site kunt u diverse foto’s vinden van raamfolie welke bij klanten geleverd zijn. Deze folies zijn in diverse kleuren leverbaar, op vele oppervlakten toepasbaar en eenvoudig te onderhouden. Een oplossing van water en zeep in combinatie met een spons of zeem is voldoende om de glasfolie schoon te houden. 

Sunproof Glasfolie en Beletteringen geeft op bijna alle folies 10 á 12 jaar fabrieksgarantie, met uitzondering van de buitenfolies en de kunststoffolie.

Geïnteresseerd in glasfolie?

Voor alle mogelijkheden met glasfolie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0174-280982, zodat onze vertegenwoordiger u uitgebreid uitleg kan geven over de producten. U kunt ook het offerte aanvraagformulier invullen; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.