« terug

Reflecterende folie

Sunproof heeft allerlei gekleurde soorten zonwerende folie die van binnenuit vrijwel doorzichtig lijkt maar aan de buitenkant niet. Onze reflecterende folie heeft deze eigenschappen ook. Doordat onze folie de straling van de zon meteen reflecteert en ook een mate absorbeert krijgt u een unieke manier van zonwering genaamd reflecterende folie oftewel zonwerende folie. Wij hebben meerdere soorten reflecterende folie in ons assortiment. Bijkomend voordeel van onze reflecterende folie is dat uw kostbaarheden van buitenaf nauwelijks te zien zijn waardoor het tevens inbraakvertragend werkt.

Voordelen van de reflecterende folie

Wilt u echt inbraak vertragen, kies dan voor onze reflecterende inbraakvertragende folie. Wij hebben overigens nog meer inbraakvertragende soorten folie in ons assortiment. In ons informatiepakket over zonwerende folie ziet u meteen welke soorten reflecterende folie wij in ons assortiment hebben. Ook hebben wij doorkijkrolgordijnen met reflecterende folie erin verwerkt zodat u de voordelen van reflecterende folie en rolgordijnen in één heeft. Onze reflecterende folie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben varianten reflecterende folies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant

Contact

Wilt u meer informatie over reflecterende folie als zonwering of onze doorkijkrolgordijnen, vraag dan ons vrijblijvende informatiepakket aan via www.sunproof.nl, 0174-280982 of via info@sunproof.nl. U kunt via onze website een offerte aanvragen via het offerteaanvraagformulier, maar voor vragen over de reflecterende folie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0174-280982. Onze verkopers staan u graag te woord om u gepast advies te geven!