« terug

Transparante folie

Voor transparante folie bent u van harte welkom bij Sunproof. Sunproof heeft, behalve allerlei gekleurde soorten zonwerende folie die van binnenuit vrijwel doorzichtig lijkt maar aan de buitenkant niet, ook een geheel transparante variant zonwerende folie in het assortiment. U kunt door deze transparante folie gewoon naar binnen en naar buiten kijken waardoor uw zicht niet wordt beperkt maar u wel de voordelen van zonwering heeft. Dit maakt de folie zowel voor gebruik in woningen als in bedrijfspanden en kantoren zeer geschikt.

Voordelen van transparante folie

Sunproof heeft tevens een transparante folie in het assortiment die uitstekend geschikt is voor etalages of andere plaatsen waar goederen zichtbaar moeten blijven maar de UV straling goed tegengehouden wordt waardoor producten of meubels een langere levensduur krijgen. De transparantie folie zorgt ervoor dat ze niet zo snel verkleuren. Wij hebben ook inbraakvertragende transparante folie in ons assortiment. Kijkt u voor de voordelen hiervan op de rest van de website.

Contact

Sunproof geeft 10 jaar fabrieksgarantie op haar transparante folie. Hierdoor hopen we u vertrouwen te winnen, zodat u net zoveel in onze producten gaat geloven als wijzelf! Wilt u meer informatie over transparante folie als zonwering of onze doorkijkrolgordijnen, vraag dan ons vrijblijvende informatiepakket aan via www.sunproof.nl, 0174-280982 of via info@sunproof.nl. Uiteraard kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u dit wenst.