« terug

Veiligheidsfolie

Het assortiment van Sunproof bestaat onder andere uit veiligheidsfolie, welke er voor zorgt dat het raam verstevigd wordt en daardoor minder snel breekt. Dit voorkomt rondvliegend glas bij breuk en beperkt schade en verwondingen. Vaak wordt veiligheidsfolie als extra veiligheidsmaatregel toegepast in scholen, kinderdagverblijven, gymzalen en kantoren. Onze veiligheidsfolie voldoet aan de NEN-norm 3569/12600.

Werking

De veiligheidsfolie is opgebouwd uit meerdere laagjes en is in verschillende diktes verkrijgbaar. Wij hebben diverse kleuren veiligheidsfolie in ons assortiment. De veiligheidsfolie wordt aan de binnenzijde van het raam aangebracht en is ook leverbaar in een warmte- en/of zonwerende variant. Ook is er een variant veiligheidsfolie waardoor u zelf wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen. Indien u geen gelaagd glas wilt aanschaffen is veiligheidsfolie een goed alternatief. Dit is een stuk goedkoper, maar biedt ook een uitstekende bescherming die voldoet aan de veiligheidsnormen. Verzekeringsmaatschappijen stellen het gebruik van veiligheidsfolie erg op prijs en geven hierdoor soms korting op uw premie. Indien gewenst kunt u hiervoor ook een certificaat voor uw verzekering krijgen.

Overige opties

Wist u dat wij tevens een veiligheidsfolie in ons assortiment hebben dat meerdere laagjes heeft en zo opgebouwd is dat deze soort veiligheidsfolie ook heel geschikt is als inbraakvertraging? Sunproof heeft deze dikke veiligheidsfolie dan ook inbraakvertragende folie genoemd. Inbraak kan natuurlijk nooit voorkomen worden, maar met inbraakvertragende veiligheidsfolie wordt het wel lastiger om ongevraagd binnen te komen. Met grof geweld zal het raam nog steeds stuk gaan, maar door de inbraakvertragende veiligheidsfolie zal het in het kozijn blijven hangen. Inbraakvertragende folie kan uit meerdere laagjes bestaan, afhankelijk van het doeleinde en dikte van de folie.Gewone inbraakvertragende veiligheidsfolie is transparant maar tevens verkrijgbaar in een warmte- en/of zonwerende of privacyverhogende uitvoering. Ook voor etalages, glazen deuren of ramen die uit het zicht zitten is inbraakvertragende veiligheidsfolie een prima oplossing. De inbraakvertragende veiligheidsfolie wordt aan de binnenkant van het raam aangebracht, waardoor het niet door kwaadwillende personen verwijderd kan worden.

Contact

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over de veiligheidsfolie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen of een vrijblijvend informatiepakket. Wij ontvangen u graag in ons bedrijf, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven over al onze soorten veiligheidsfolie of één van onze andere soorten.