« terug

Zonwerende folie

De speciale zonwerende folie van Sunproof voorkomt hinder van de zon en lost uw probleem op. De zonwerende folie kan wel tot 85% zonnewarmte verminderen en is uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Zonwerende folie is van binnenuit doorzichtig, dus u kunt gewoon naar buiten kijken. Het voordeel van de zonwerende folie is dat u geen last meer heeft van de scherpe zon die naar binnen schijnt.

Overige mogelijkheden met zonwerende folie

Wij kunnen uw ramen zelfs een tintje donkerder maken of een andere kleur geven met behulp van de zonwerende folie. Nieuw in ons assortiment is de transparante zonwerende folie. Tevens zorgt de zonwerende laag van de folie er voor dat uw meubilair, stoffering en apparatuur minder onderhevig zijn aan verkleuring. Zo kunt u niet alleen genieten van de voordelen die de zonwerende folie u biedt, maar ook van het feit dat meubelen langer mooi blijven.

Contact

Wilt u toch nog even weten of er meer goede opties zijn voor uw project, naast zonwerende folie bekijk dan de overige mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over de zonwerende folie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen. Wij ontvangen u ook graag in onze showroom, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven.