« terug

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie lost uw probleem op

Zonwerende glasfolie van Sunproof voorkomt hinder van de zon en lost uw probleem op.

Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, uw spullen zullen verkleuren, en kunt u veel last van het licht hebben. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon. Deze glasfolie kan wel tot 85% zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.

Zonwerende glasfolie

Is zonwerende raamfolie doorzichtig?

Zonwerende glasfolie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, u kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon. De UV-werende laag van de folie zorgt er voor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren.

Wij kunnen uw ramen zelfs een tintje donkerder maken of een andere kleur geven met behulp van deze glasfolie

Meer informatie over zonwerende folie:

Zonwerende folie is een vrijwel transparante polyester folie die aan de binnen- of buitenzijde van glas wordt gemonteerd. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 100% blokkeert.

Reflectiefolie is een raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmtereflectie en een lage absorbtie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijkreduceren.
Naast de standaard eigenschappen van zonwerende glasfolie is er een aantal folies met verschillende combinaties zoals: 

 • Zonwerende veiligheidsfolie met doorvalbeveiliging,welke ideaal is als toepassing voor bijscholen, kinderdagverblijven etc.
 • Zonwerende Inbraakvertragende folie, met één zijdespiegelend dus u heeft geen inkijk, een idealecombinatie dus. Tegen inbraak en zonwerend in éénraamfolie.
 • Zonwerende Spiegelfolie (ook wel doorkijkspiegelfolie of one way vision raamfolie genoemd), met eenspiegeleffect aan de lichtzijde: wel uitkijk maar geeninkijk (overdag!) en u verminderd tegelijkertijd de warmteén de hinder van de lichtinval.
 • Zonwerende Buitenfolie, deze folie is zeer geschikt alser geen zonwering aan de binnenkant van het raamgemonteerd kan worden of wij er niet bij kunnen, de buitenfolie heeft alle zelfde unieke eigenschappen alsonze zonwerende raamfolies voor de binnenzijde, maar wordt aan de buitenzijde gemonteerd.

Zonwerende folies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u ervoor kunt kiezen uw ramen een anderekleur te geven, wat zorgt voor een unieke uitstraling vanuw bedrijf.

Doorkijkrolgordijnen met zonwerende glasfolie

Ook hebben wij doorkijkrolgordijnen met zonwerende glasfolie erin verwerkt zodat u de voordelen van zonwering en rolgordijnen in één heeft. Onze glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraakvertragende zonwerende glasfolie en glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant.

Prijzen van de zonwerende glasfolie

De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2.
Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Klik hier!

Samenvatting:

De belangrijkste eigenschappen van zonwerende raamfolie.

 • Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren en combinaties.
 • Creëert een prettig woon- en werkklimaat door gecombineerde eigenschappen.  
 • Weert de zonnewarmte tot 85%, waardoor het minder warm wordt binnen.
 • Voorkomt verkleuring van uw eigendommen. 
 • Verhoogt uw privacy, dit geldt niet voor alle soorten.
 • Functioneert altijd, ook met harde wind of andere weersinvloeden.
 • Minimale onderhoudskosten, alleen voor het ramen wassen.
 • Verminderd hoge energiekosten (In de zomer blijft de warmte buiten en hoeft de airco of ventilator minder werk te verrichten.)
 • 99% van de UV-straling wordt door raamfolie tegengehouden.
 • Raamfolie voorkomt hinderlijk schitteren van de zon of van het zonlicht in water, sneeuw of door reflecties van andere gebouwen en verminderd de schittering op uw tv of computerscherm.
 • Geeft uw gebouw de door u gewenste uitstraling.

Met de hulp van onze vertegenwoordiger of na het aanvragen van ons informatiepakket inclusief foliemonsters, vindt u de zonwerende raamfolie die precies past bij uw huisstijl en/of uw smaak.
Neem contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82. U kunt ook uw telefoonnummer achter laten, dan bellen wij u z.s.m. terug.