Cover styl'

Renoveer eenvoudig je meubels en kasten met Cover styl'

 1. Een decoratie vinyl voor binnengebruik.
 2. Renoveer je wand, deur of kast gemakkelijk en snel.
 3. Er zijn heel veel kleuren en motiefjes verkrijgbaar.
 4. Hoogwaardige kwaliteit en langdurige garantie.
 5. Eenvoudig te reinigen met standaard schoonmaakmiddelen.
 6. Krasbestendig bij normaal gebruik.
 7. Wilt u uw voertuig laten wrappen, dan kunt u beter kijken bij belettering en daarbij staat wrapfolie en carwrapping.

Bekijk foto's onderaan deze pagina.

Bel voor meer informatie en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Het product past perfect in deze tijd waarin men denkt; waarom vervangen als je kan verbeteren.

Coverstyl'

Heeft u thuis of op uw bedrijf oude meubels, deuren of kasten die echt niet meer van deze tijd zijn, moet er een nieuwe huisstijl komen door bedrijfsovername of bent u er gewoon op uitgekeken? Waarom zou u nieuwe kopen, als u eenvoudig, goedkoper en zonder veel overlast deze meubels en deuren een nieuw en fris uiterlijk kunt geven. De medewerkers bij Sunproof Glasfolie en Beletteringen hebben zich gespecialiseerd in het wrappen van deuren, meubels en keukenkastjes. Met de vinyl die wij gebruiken bij Coverstyl' heeft u een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis. Wij hebben die ruime ervaring in het werken met de vinyl van Coverstyl' hebben. Vele tevreden klanten hebben door onze Coverstyl' specialisten een mooie nieuwe keuken of andere hotelkamers, maar vele malen goedkoper en zonder overlast te hebben gehad van de montage. Geen overlast van harde geluiden, geen complete verdiepingen die gesloten moesten worden maar montage per kamer.

Wij hebben al enige jaren ervaring opgedaan in de praktijk en we hebben nu dan ook een officieel certificaat behaald. Door deze specialisatie kunnen wij u uw interieur op een goedkope, eenvoudige manier, weer een fris uiterlijk geven, zonder alle meubels te moeten vervangen. Nieuwe meubels kosten altijd meer geld, dan onze methode om de meubels te verfraaien. Tijdens onze werkzaamheden heeft u minimaal last van onze medewerkers en de montage van de folie. Wij hebben de opleiding allemaal met goed gevolg afgerond met als bewijs een mooi certificaat.

Inmiddels hebben we al leuke opdrachten mogen voltooien. Geen opdracht is te gek.

Wij kunnen helaas geen meubels repareren of voor u spuiten. Maar heeft uw deuren, meubels, keukenkastjes die wel een mooie opknapbeurt of nieuwere “look” kunnen gebruiken? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

De basis van het product is Polymeer weekgemaakte gekalanderde film pvc-film met een speciaal solvent gebaseerde acryllijm. Het product is zeer geschikt voor gladde ondergronden, maar ook voor vlak en licht gebogen. Omdat het een product is welke geschikt is voor objecten die binnen zijn, is er product garantie van 10 jaar.

Deze folie wordt standaard geleverd op 122 cm breed en vrijwel altijd op 50 meter rollengte. Maar wij kunnen ook objecten en bedrijfswagens wrappen met andere soorten folie.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De toepassingen

Het product past perfect in deze tijd waarin men denkt; waarom vervangen als je kan verbeteren. Deze folie is geschikt voor voornamelijk wanden, deuren en wandkasten. Maar is ook toepasbaar op objecten, zoals stoelen, tafels en balies bij bijvoorbeeld recepties.

Voordelen:

 1. Snel te verwerken dus weinig tijdverlies aan operationeel verstoringen
 2. Hoogwaardige kwaliteit langdurige garantie voor toepassingen welke binnen zijn)
 3. Bewezen kwaliteit
 4. Steviger dan een folie met laminaat. Kras bestendig
 5. Schoner werken d.w.z. geen specifieke eisen qua afplakken of beschermen locatie
 6. Weinig overlast, geur, geen breek, schuur of verf overlast
 7. Goedkoper dan renovatie met verf
 8. Eenvoudig te reinigen met standaard schoonmaakmiddelen
 9. Diverse certificaten beschikbaar voor veilig gebruik in een binnen ruimte
 10. Tijdelijke snelle reparaties zijn goed mogelijk

De Nadelen van Cover Styl’: 

 1. Niet PVC vrij
 2. Niet Recyclebaar

Montage

CoverStyl’ is een PolyKal PVC en daarmee dus niet optimaal geschikt voor vervormen. Het heeft dus de duidelijke voorkeur om zoveel mogelijk te werken op vlakke ondergronden Zorg ervoor dat zowel het object, de montageruimte en de folie boven de 15 graden zijn. Montage op geanodiseerd aluminium is niet mogelijk want dan ontstaat er een chemische reactie met de lijmlaag. Het is echter wel mogelijk de folie echt te vervormen met een temperatuur van 200 graden Celsius. Maar dit vraagt specifieke vaardigheden, waarbij spanning wordt voorkomen door lateraal uit te rekken en primers om hechting te borgen. Training is hiervoor echt noodzakelijk. Onze monteurs hebben deze training voltooid en brengen deze folie vakkundig voor u aan.

Voorbewerking

Voor de montage moet de ondergrond net als iedere folie glad, vetvrij en stofvrij zijn. Uiteraard zorgen wij hier zelf voor.

Referenties

De medewerkers van Cover Styl’ hebben in de afgelopen jaren, met name in Frankrijk, al veel projecten gedaan bij Hotels, Restaurants, Winkels, Kantoren, Supermarkten en Sportlocaties. Er zijn dan ook een legio aan referenties beschikbaar, waaronder Novotel, Marriott, Carrefour, Ibis, Best Western, Promod, Swarovski, Camaieu, Etam. Zij hebben hiermee veel ervaring opgedaan welke zij d.m.v. een opleiding die wij bij hun gevolgd hebben, weer aan ons hebben overgedragen.

Certificeringen 

CoverStyl’ heeft veel tijd gestopt in onderzoek naar extra zekerheden die kunnen worden gegeven Het product is voor brandgedrag getest volgens de Norm EN-13501-1, voldoen aan de Europese wetgeving zoals REACH (Beperkte chemische bestanddelen) en ROHS (geen zware metalen zoals chroom, broom, cadmium) heeft geen emissies in de gebruikte ruimte.

Interesse of vragen over Cover Styl'?

Neem voor interesse of vragen contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82.

Contact opnemen