Zonwerend folie & Warmte werend raamfolie

 1. Voorkom hinder van lichtinval op uw werkplek.
 2. Verminder last van de warmte tot wel 85% afhankelijk van het soort glas in uw kozijn.
 3. Creëer een aangenamere woon- en werkomgeving met Zonwerend Raamfolie.
 4. Keuze uit raamfolie die aan de binnenkant of buitenkant wordt gemonteerd.
 5. Wij hebben ook zon- en of warmte werend folie die geschikt is voor dubbel glas, HR++ glas of enkel glas.
 6. Tevens hebben wij zon- en of warmte werend folie speciaal gemaakt voor kunststof ramen.

Bekijk foto's en samenvatting van de eigenschappen onderaan deze pagina.

Vraag offerte aan

Onze zonwerende folie voorkomt hinder van de instraling van de zon in uw huis of op uw werkplek. De zonwerende folie kan tot 85% zonnewarmte en tot bijna 100% van de UV straling verminderen. 

Toepassing zonwerende en/of warmte werend folie voor ramen.

Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden. Uw spullen zullen verkleuren, en u kunt veel last van het licht hebben. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende folie voorkomt hinder van de zon. De glasfolie kan namelijk, afhankelijk van het soort glas, tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor vrijwel alle bedrijfspanden en woonhuizen.

Zonwerend folie is van binnenuit gezien een vrijwel transparante polyesterfolie wat, afhankelijk van uw keuze en het soort glas, aan de binnen- of buitenzijde van glas kan worden gemonteerd. U kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon. De UV-werende laag van de folie zorgt ervoor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren.

Kortom; Deze zonwering-raamfolie heeft dus als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is op bijvoorbeeld uw beeldscherm of beamer en dat het UV-licht tot bijna 100% wordt geblokkeerd.

Meer informatie over de soorten zonwerende folie en/of warmte werend folie.

Reflectiefolie: Raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmte reflectie en een lage absorbtie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijk reduceren. Deze folie is zeer geschikt tegen de warmte.

Naast de standaardeigenschappen van zonwerende folie is er een aantal glasfolies met verschillende combinaties zoals:

 • Zonwerende veiligheidsfolie met doorvalbeveiliging, welke ideaal is als toepassing voor bij scholen, kinderdagverblijven etc. 
 • Zonwerende Inbraakvertragende folie, extra sterke raamfolie met één zijde spiegelend dus u heeft geen inkijk, een ideale combinatie dus. Tegen inkijk,  inbraak en zonwerend in één raamfolie.
 • Zonwerende Spiegelfolie (ook wel doorkijkspiegel folie of one way vision raamfolie genoemd), met een spiegeleffect aan de lichtzijde: wel uitkijk maar geen inkijk (overdag!) en u verminderd tegelijkertijd de warmte én de hinder van de lichtinval.
 • Zonwerende Buitenfolie, deze folie is zeer geschikt als er geen zonwering aan de binnenkant van het raam gemonteerd kan worden of wij er niet bij kunnen, de buitenfolie heeft alle zelfde unieke eigenschappen als onze zonwerende raamfolies voor de binnenzijde. Deze folie is speciaal ontwikkeld voor montage aan de buitenzijde.

Zonwerende folies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u ervoor kunt kiezen uw ramen een andere kleur te geven, wat zorgt voor een unieke uitstraling van uw bedrijf.

Voorbeelden van toepassingen

Samenvatting: De belangrijkste eigenschappen van zon- en warmtewerende raamfolie.

 1. Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren en combinaties.
 2. Creëert een prettig woon- en werkklimaat door gecombineerde eigenschappen.
 3. Weert de zonnewarmte tot 85%, waardoor het minder warm wordt binnen.
 4. Voorkomt verkleuring van uw eigendommen.
 5. Verhoogt uw privacy, dit geldt overigens niet voor alle soorten en niet voor ’s-avonds wanneer de lichtbron binnen sterker is dan buiten.
 6. Functioneert altijd, ook met harde wind of andere weersinvloeden.
 1. Minimale onderhoudskosten, alleen voor het ramen wassen.
 2. Verminderd hoge energiekosten (In de zomer blijft de warmte buiten en hoeft de airco of ventilator minder werk te verrichten.)
 3. 99% van de Uv-straling wordt door raamfolie tegengehouden.
 4. Raamfolie voorkomt hinderlijk schitteren van de zon of van het zonlicht in water, sneeuw of door reflecties van andere gebouwen en verminderd de schittering op uw tv of computerscherm.
 5. Geeft uw gebouw de door u gewenste uitstraling.
 6. Prijs is afhankelijk van de soort en het aantal m2.

Interesse in zon / warmtewerend folie? 

De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2.
Neem voor vragen contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82.
Direct een offerte? Vraag hem aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Mogelijk ook geïnteresseerd in:

Uv-Werende Folie

Lees meer

Anti inkijk Folie

Lees meer

Kunststof Folie

Lees meer

Inbraakwerende folie

Lees meer