Zonwerend Folie

Warmte Werend Raamfolie

Voor Montage Binnen Of Buiten, Enkel Glas, Dubbel Glas, Kunststof Ramen Of HR++ Glas.

Zonwerend folie wordt ook wel gezocht onder zonwering folie, zonwerende raamfolie of zonwerend glasfolie.

Raamfolie tegen warmte onder warmte folie, warmtewering folie, warmte werend raamfolie en meer.

  1. Zonwerend folie is van binnenuit gezien vrijwel transparant, maar dit is afhankelijk van de soort.
  2. Keuze uit zonwering raamfolie die aan de binnenkant of buitenkant wordt gemonteerd.
  3. Wij hebben zon- en of warmte werend folie die geschikt is voor dubbel glas, HR++ glas, enkel glas of kunststof ramen.
  4. Geschikt voor vrijwel alle bedrijfspanden en woonhuizen.
  5. Functioneert altijd, ook met harde wind of andere weersinvloeden.
  6. Minimale onderhoudskosten, alleen voor het ramen wassen.
  7. De prijs van zonwerend en/of warmte werend raamfolie is afhankelijk van de soort folie en het aantal m².
  8. Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren en combinaties.

Het doel van zonwerende raamfolie en/of warmte werend folie:

-Verlaging van de temperatuur in het gebouw, De zonnewarmte kan, afhankelijk van het soort glas in uw kozijn, tot wel 85% gereduceerd worden.

-Verminderen van hinderlijk zonlicht op uw werkplek of woonruimte  of van het zonlicht in water, sneeuw of door reflecties van andere gebouwen.

-Vermindering van schittering op uw tv of computerscherm. 

-Vermindering tot bijna 100% van uv-straling en voorkom daarmee verkleuring van uw eigendommen.

-Creëert een prettig woon- en werkklimaat door gecombineerde eigenschappen.

-Verhoogt uw privacy. U kunt naar buiten kijken maar omstanders niet naar binnen. Dit geldt overigens niet voor alle soorten en niet voor ’s-avonds wanneer de lichtbron binnen sterker is dan buiten.

-Verminderd hoge energiekosten (In de zomer blijft de warmte buiten en hoeft de airco of ventilator minder werk te verrichten.)

-Geeft uw gebouw de door u gewenste uitstraling.

Soorten zonwerend/warmtewerend folie:

Wilt u weten welke soorten zonwerend en/of warmte werend raamfolie wij in ons assortiment hebben? Vraag dan vrijblijvend meer informatie inclusief foliemonsters aan.

Bekijk de foto's van klanten die u voorgegaan zijn onderaan deze pagina

Of vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan via de blauwe button.

ontvang NU gratis informatie !

Onbehandeld glas laat licht ongehinderd door waardoor het binnen erg warm kan worden en u kunt veel last van de lichtinval ervaren. zonwerend en/of warmtewerend folie voorkomt hinder van de zon op beide vlakken. Onze zonwerende raamfolies worden toegepast op ramen, deuren, lichtstraten, serres, dakramen en meer. Sommige soorten raamfolie filteren, afhankelijk van de soort folie en het soort glas, tot  wel 85 procent van de zonnestraling die door het glas gaat, waardoor kamers koeler blijven en verblinding wordt verminderd. Door zonlicht te filteren, houden onze zon- en warmte werende folies de kamers helder en koel. Hierdoor ontstaat er een aangenamer woon- en/of werkklimaat. Of er beter gekozen kan worden voor zonwerende folie aan de buitenkant of juist binnen is afhankelijk van meerdere factoren zoals o.a. het soort glas.

Meer informatie over de soorten zonwerende folie en/of warmte werend folie.

Zonwerende folies en warmte werende folies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten, waardoor er voor elk doeleinde wel een geschikte folie te verkrijgen is. U kunt er zelfs voor kiezen uw ramen een andere kleur te geven, wat zorgt voor een unieke uitstraling van uw bedrijf. 

Naast de standaardeigenschappen van zonwerende en/of warmte werend folie is er een aantal glasfolies met verschillende combinaties zoals:

.-Reflectiefolie, deze folie is geschikt tegen de zon en warmte met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmte reflectie en een lage absorptie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijk reduceren. Deze folie is zeer geschikt tegen de warmte en hinder van instraling van licht op uw computer, beamer of ander beeldscherm. Deze zonwerende en warmtewerende raamfolie wordt daarom zeer veel toegepast op scholen en kantoren maar ook thuis in de woonkamer.

-Zonwerende veiligheidsfolie met doorvalbeveiliging, welke ideaal is als toepassing voor bij scholen, kinderdagverblijven etc. Meer informatie over zonwerende veiligheidsfolie kunt u terugvinden onder veiligheidsfolie op deze website.

-Zonwerende Inbraak vertragende folie, extra sterke raamfolie met één zijde spiegelend dus u heeft geen inkijk, een ideale combinatie dus. Tegen inkijk,  inbraak en zonwerend in één raamfolie. Meer informatie over zonwerende inbraak vertragende folie kunt u terugvinden onder inbraak werend raamfolie op deze website.

-Zonwerende Spiegelfolie (ook wel doorkijkspiegel folie of one-way vision raamfolie genoemd), met een spiegeleffect aan de lichtzijde: wel uitkijk maar geen inkijk (overdag!) en u verminderd tegelijkertijd de warmte én de hinder van de lichtinval. Meer informatie over zonwerend spiegelfolie kunt u terugvinden onder Spiegelfolie op deze website.

-Zonwerende Buitenfolie, deze zonwerende raamfolie die aan de buitenkant wordt gemonteerd is folie die zeer geschikt is als er geen zonwering aan de binnenkant van het raam gemonteerd kan/mag worden of wij er niet bij kunnen. Buitenfolie heeft alle zelfde unieke eigenschappen als onze zonwerende raamfolies voor de binnenzijde. Deze folie is speciaal ontwikkeld voor montage aan de buitenzijde en zeer geschikt voor alle soorten HR glas. Meer informatie over zonwerend buitenfolie? Vraag een vrijblijvend informatiepakket aan op deze website of stel uw vragen telefonisch aan onze vertegenwoordiger of via de mail info@sunproof.nl.

-Zonwerend Kunststof-folie, deze folie is speciaal ontwikkeld voor montage op uw ramen van kunststof. Meer informatie over deze soort folie kunt u terug vinden onder het onderwerp kunststof-folie op deze website.

 

Voorbeelden van zonwerend raamfolie of warmte werend folie.

Hieronder treft u een kleine impressie aan van klanten die u naar tevredenheid voorgingen in het laten aanbrengen van zonwerend e/o warmte werende raamfolie.

Interesse in zon / warmtewerend folie? 

De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2.
Neem voor vragen contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82.
Direct een vrijblijvende offerte of informatie met foliemonsters aanvragen? Klik op onderstaande button.

Offerte aanvragen

Mogelijk ook geïnteresseerd in:

Uv-Werende Folie

Lees meer

Anti inkijk Folie

Lees meer

Kunststof Folie

Lees meer

Inbraakwerende folie

Lees meer