Rolgordijnen met folie tegen zon en warmte

  1. Uitstekende manier van zonwering.
  2. U behoudt goed zicht naar buiten.
  3. U houdt tot ongeveer 80% van de warmte tegen.
  4. Niets permanent óp uw ramen, wel de voordelen van zonwering folie.
  5. Keuze uit diverse manieren van bediening.
  6. Rolgordijnen waardoor je van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.
  7. Geschikt voor zowel woon- als werkomgeving.
  8. Toepasbaar op vrijwel elk soort kozijn.
  9. U krijgt een vrijblijvende offerte op basis van de gegevens die u heeft opgegeven.
  10. Na opdracht wordt het kozijn goed ingemeten door onze specialist.

Bekijk de foto's onderaan deze pagina.

Vraag meteen vrijblijvend een offerte en/of informatiepakket inclusief foliemonsters aan.

Meer over rolgordijnen

Nieuw in ons assortiment! Doorkijkrolgordijnen met daglichtfilters.

Doorkijkrolgordijnen die voorzien zijn van een doek van zonwerend glasfolie waar u prima doorheen kunt kijken, maar een ander niet naar binnen. Deze doorkijkrolgordijnen worden ook wel daglichtfilters, binnen screens of binnen zonwering genoemd. Deze doorkijkrolgordijnen zijn zeer geschikt tegen de warmte en hinderlijke instraling van de zon. We hebben ook verduisterende rolgordijnen in ons assortiment. Ideaal voor mensen die overdag willen slapen.

Wij leveren hoge kwaliteit zonweringsystemen voor bedrijfsruimtes zoals o.a. fabrieken, kantines, kantoren, wachtruimtes, schoollokalen maar ook voor woonkamers van particulieren of dagbestedingen. Van individuele ramen tot grote projecten. Onze zonwerende doorkijkrolgordijnen filteren het binnenvallend zon/daglicht met als resultaat dat alle hinderlijke schittering en reflectie van de zon en tegelijkertijd de warmte wordt weggenomen. Met de Comfortmaster serie leveren wij volautomatische zonwering die volledig zelf in te stellen is, automatisch bediend wordt door een zonne-sensor of met de iPhone te besturen. Onze zonwering folie werkt isolerend tegen warmte en beschermt u tegen verblinding van de zon en verkleuring door UV -straling. Eigenlijk net zoals de raamfolie die op de ramen geplakt wordt.

Met ons AirSafe systeem kunt u de zonwering zelfs gebruiken bij openstaande ramen. Onze doorkijkrolgordijnen, ook wel daglichtfilters genoemd, bestaan uit vele soorten en maten. Ze zijn speciaal tegen de warmte en hinder van de instraling van de zon. Slecht weer of goed weer? Ons systeem heeft hier geen hinder van. Het is een uniek product in zonwering voor binnen! Ideaal voor uw woon- en/of werkomgeving. Op onze website staan vrijwel alle verkrijgbare soorten en maten, maar komt u er na het lezen van deze informatie niet uit, belt u ons dan gerust op. Wij vinden geen enkele vraag vreemd.

Meer over rolgordijnen

Voorbeelden van toepassingen

Interesse of meer informatie?

Neem voor vragen contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82.
Direct een offerte? Vraag hem aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen