Glasfolie, ook wel bekend onder de naam raamfolie of plakfolie voor ramen en deuren.

Zonwerende Raamfolie / Warmte werend Folie Voor Binnen Of Buiten

Zonwerende raamfolie oftewel zonwerend glasfolie of zonweringfolie voorkomt hinder van de zon in uw huis of werkplek en houdt tot bijna 100% van de UV straling tegen. Deze zonwerende folie is uitermate geschikt voor ramen en deuren met glas in bedrijfspanden zoals kantoren, scholen, kinderdagverblijven, overheidsgebouwen en meer, maar ook voor woonhuizen is dit de ideale oplossing. Onze zonwerende folie is zeer geschikt voor montage aan de binnen- of de buitenkant, ramen met HR++ glas, dubbel glas en enkel glas. Zonwerende folie is tevens warmte werend folie, afhankelijk van de soort. Het warmte werend folie zorgt voor een aangenamer woon- en werkklimaat. Door jarenlange ervaring kan onze vertegenwoordiger goed inschatten welke soort folie voor uw doeleinde het meest geschikt is. Voor raamfolie die zonwerend is, voor uw kunststof ramen verwijzen wij naar kunststof folie elders op deze website.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Anti Inkijk Folie / Inkijkwerend Raamfolie

Last van mensen die telkens naar binnen kijken? Wij hebben de oplossing voor u. Anti inkijk raamfolie oftewel inkijk werend folie is uitermate geschikt voor ramen en glazen deuren en wanden in bedrijfspanden en woonhuizen. Raamfolie tegen inkijk geeft u meer gevoel van privacy. De hoeveelheid kunt u zelf bepalen en is afhankelijk van de soort folie die u gaat kiezen. 

Meer weten en/of foto's bekijken?

 

Lees meer

Privacy folie

U wilt meer privacy in uw woning of op uw werkplek, maar niet al het zicht naar buiten verliezen?  Dan is privacyfolie dé oplossing voor u. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen in woon- en werkomgeving zoals uw eigen kantoor, vergaderruimtes of magazijn. Maar eigenlijk voor alle raampartijen waardoor u niet wenst dat er volop naar binnen of buiten gekeken kan worden.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Decoratiefolie

De entree is het visitekaartje van uw bedrijf of woning. Met decoratiefolie maakt u meteen de juiste indruk. Uitermate geschikt voor deuren en ramen in bedrijfspanden, op tussenwanden, vergaderruimtes, werkplekken en meer, maar ook bij ramen en voordeuren bij woonhuizen wordt deze folie zeer veel gezien.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Kunststof-folie, zonwering voor uw kunststof ramen.

Zon- en warmte werende raamfolie die met een speciale techniek ontwikkeld is. Speciaal voor het gebruik op kunststof ramen in bijvoorbeeld uw serre of kunststof lichtstraat.

Voor lichtstraten, koepels en een serre met gewoon glas, dubbel glas of HR glas kunt u terecht bij onze andere zonwerende folie voor binnen en buiten montage.

Meer weten?

Lees meer

Spiegelfolie/ One-Way Vision Folie

Spiegelende raamfolie. Bij deze soort folie stopt de warmteontwikkeling al bij het raam door de maximale reflectie van zonnestraling. U kunt door deze raamfolie wel naar buiten kijken, maar andere mensen overdag niet bij u naar binnen.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Smartfolie

Wat is Smartfolie? Heeft u ooit gehoord van een folie die je aan of uit kunt schakelen? Nieuw op het gebied van privacy folie en anti-inkijkfolie! Een etsfolie van twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen. Schakel d.m.v. elektriciteit tussen transparante en matte folie. U kunt zelf bepalen wanneer u meer privacy wenst.

Meer weten en/of foto's bekijken? Wij nemen je graag mee in de innovatieve mogelijkheden die Smartfolie te bieden heeft.

Lees meer

Anti Graffiti folie

Folie voor tegen overlast van graffiti en watervaste stiften. Deze transparante speciale laminaatlaag bespaard kosten voor reiniging. 

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Inbraakwerende folie

Met de inbraak werende, of eigenlijk inbraakvertragende folie maak je het inbrekers lastiger. Met deze folie verkleint de kans dat inbraak slaagt.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Veiligheidsfolie

De folie verstevigd het raam, waardoor het minder snel breekt en bij breuk rondvliegend glas voorkomt. Een goed alternatief voor gelaagd glas.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Uv-Werende Folie

Volledig transparante folie. Voorkomt verkleuring van objecten of artikelen. Zeer geschikt voor etalages en woonhuizen met directe instraling van de zon.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer

Blindeer- en verduisteringsfolie
  1. Blindeerfolie is geschikt voor ruimtes waar het niet gewenst is dat er naar binnen wordt gekeken, maar waar wel lichtinval moet worden behouden.
  2. Verduisteringsfolie is daarentegen de totaal verduisterende variant. Men kan niet naar binnen en buiten kijken en er is ook geen lichtinval.

Meer weten en/of foto's bekijken?

Lees meer