Glasfolie

Zonwerende Raamfolie / Warmte werend Folie

Voorkomt hinder van de zon en houd 99% van de Uv-straling tegen. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen

Lees meer

Anti inkijk folie

Last van mensen die telkens naar binnen kijken? Wij hebben de oplossing voor u. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen

Lees meer

Privacy folie

U wilt meer privacy in uw woning of op uw werkplek, maar niet al het zicht naar buiten verliezen?  Dan is privacyfolie dé oplossing voor u. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen

Lees meer

Decoratiefolie

De entree is het visitekaartje van uw bedrijf of woning. Met decoratiefolie maakt u meteen de juist indruk. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Uiteraard ook zeer geschikt voor andere objecten zoals tussenwanden, vergaderruimtes en meer.

Lees meer

Kunststof-folie

Raamfolie die met een speciale techniek speciaal ontwikkeld is voor het gebruik op kunststof ramen of kunststof lichtstraat.

Lees meer

Spiegelfolie

Stopt de warmteontwikkeling al bij het raam door de maximale reflectie van zonnestraling

Lees meer

Smartfolie

Nieuw op het gebied van privacy folie en anti-inkijkfolie! Een etsfolie van twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen. Schakel d.m.v. elektriciteit tussen transparante en matte folie. U kunt zelf bepalen wanneer u meer privacy wenst.

Lees meer

Anti Graffiti folie

Folie voor tegen overlast van graffiti en watervaste stiften. Deze transparante speciale laminaatlaag bespaard kosten voor reiniging. 

Lees meer

Inbraakwerende folie

Met de inbraakwerende, of eigenlijk inbraakvertragende folie maak je het inbrekers lastiger. Met deze folie verkleint de kans dat inbraak slaagt.

Lees meer

Veiligheidsfolie

De folie verstevigd het raam, waardoor het minder snel breekt en bij breuk rondvliegend glas voorkomt. Een goed alternatief voor gelaagd glas

Lees meer

Uv-Werende Folie

Volledig transparante folie. Voorkomt verkleuring van objecten of artikelen. Zeer geschikt voor etalages en woonhuizen met directe instraling van de zon.

Lees meer

Blindeer- en verduisteringsfolie

Geschikt voor ruimtes waar meer privacy gewenst wordt. Zowel in licht doorlatende als totaal verduisterende variant.

Lees meer