Smart folie.

Schakel tussen vrij uitzicht naar melkglas met één druk op de knop.

  1. Unieke oplossing voor meer privacy, voor bedrijf en particulier.

  2. De oplossing als u geen permanente folie op uw ramen wilt, maar af en toe wel meer privacy wenst.

  3. Schakel d.m.v. elektriciteit tussen transparante en matte folie.

  4. Werkt op 48v en is daarmee absoluut veilig

De unieke technologie van Smart Folie, nu verkrijgbaar bij SunProof

Vraag offerte aan

Met Smart folie schakelt u moeiteloos tussen hoogwaardige transparantie en mat. U regelt dus zelf de mate van transparantie.

Wat is Smart Folie

Smart Folie is een gelaagd folieproduct dat bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) – folie tussen twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen in. Het is in 2015 ontwikkeld en in 2016 geïntroduceerd in de Benelux. Het is zeer geschikt voor het zelf bepalen wanneer u meer privacy wilt of geen inkijk. De unieke technelogie van Smart Folie maakt het mogelijk dat het raam waarop de folie is gemonteerd, ook gebruik kan worden als projectiescherm voor bedrijfspresentaties, afbeeldingen en video,s.

Hoe werkt deze Smart Folie?

Tussen de lagen van de Smart Folie zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf herpositioneren onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan nemen de PDLC-deeltjes weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken. De Smart Folie is dimbaar. U schakelt moeiteloos tussen hoogwaardige transparantie en mat. U regelt dus zelf de mate van transparantie.
De folie wordt standaard geleverd met een transformator en aansluiting voor een wandschakelaar, afstandsbediening. De transformator is voorzien van een overbelastingbeveiliging, hierdoor zal de transformator zichzelf uitschakelen als er overbelasting plaats vindt. De Smart Folie werkt op 48v. Het is verkrijgbaar in een transformator van 50w welke tot 10m² smartfolie kan aansturen en in 100w die tot 20m² smartfolie kan aansturen.

Prijzen Smart Folie:

De prijs is afhankelijk van het aantal m², bedrading en het aantal electriciteitspunten. Vraag dus vrijblijvend om meer informatie voor uw doeleinde.

Soorten Smart Folie

Verkrijgbaar in de kleuren wit, (zwart, blauw, groen, geel en grijs)
Vraagt u dus vooral een vrijblijvende offerte voor uw doeleinde aan. Onze vertegenwoordiger komt, nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave, persoonlijk bij u langs om alles precies in te meten want dit moet heel precies gebeuren.

Sunproof is erkend dealer en installateur van Smartfolie!

Voorbeelden van toepassingen

Meer informatie over smart folie?

Sunproof is erkend dealer en installateur van Smartfolie!
Vraag een offerte aan of bel ons op 0174-280982. 

Offerte aanvragen

Mogelijk ook geïnteresseerd in:

Uv-Werende Folie

Lees meer

Zonwerende Folie

Lees meer

Kunststof Folie

Lees meer

Inbraakwerende folie

Lees meer