Spiegelfolie

Een zonwerende spiegelende raamfolie die ook wel bekend staat onder de naam oneway vision folie, spionfolie of folie waardoor je van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

  1. Spiegelfolie is een zon/warmte werend raamfolie en privacyfolie voor overdag in 1 produkt.
  2. Last van schittering van de zon op uw beeldscherm? Spiegelfolie op uw raam lost dit probleem voor u op.
  3. Te veel warmte in huis of uw werkplek? Onze spiegelfolie houdt tot 85% van de zonnewarmte tegen.
  4. Spiegelfolie wordt ook gebruikt als spionfolie in bijvoorbeeld magazijnen of kantoorruimtes van winkels.
  5. U kunt naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Spiegelfolie is daarmee ook nog een privacyverhogend.
  6. Wij hebben spiegelfolie voor binnen in ons assortiment maar ook voor buiten met een extra beschermlaag.
  7. Ruime voorraad dus snelle levering!
  8. Montage door gecertificeerde monteurs
  9. Sunproof is erkend glasfolie-installateur.
  10. De prijs is afhankelijk van de soort spiegelfolie en het aantal m².

U wilt dé best werkende manier van zonwering? Die hebben wij voor u.

Bekijk foto's onderaan deze pagina.

Of vraag meteen vrijblijvend een offerte of informatiepakket inclusief foliemonsters aan.

Ja, Ik wil gratis informatie!

Spiegelfolie is raamfolie tegen zon en biedt een maximale reflectie van zonnestraling waardoor hinderlijke instraling op uw beeldscherm aanzienlijk wordt verminderd. Door de reflecterende laag van spiegelfolie stopt de warmteontwikkeling al bij het raam waardoor het binnen minder warm wordt. Spiegelfolie is dus ook raamfolie die warmtewerend is.

Spiegelfolie

De naam zegt het al; spiegelfolie heeft een spiegelend effect. Spiegelfolie is een reflecterende raamfolie en heeft een warmte reductie tot 85%, afhankelijk van het soort glas. Het is dus ook warmtewerend raamfolie. Deze spiegelfolie wordt ook vaak als spionfolie in winkels gebruikt en wordt dus ook wel gebruikt als Anti inkijk folie of Privacy folie. De spiegelfolie biedt een maximale reflectie van zonnestraling, hierdoor stopt de warmteontwikkeling al bij het raam. De instraling van de zon wordt buiten het raam meteen gereflecteerd. De mate waarin de warmte wordt tegengehouden en de instraling van de zon wordt weggenomen, is afhankelijk van de soort spiegelende folie. Spiegelfolie is dus ook raamfolie tegen zon.

Goede bescherming tegen zonnewarmte

Spiegelfolie op uw raam biedt geen bescherming tegen inkijk als het binnen lichter is dan buiten. Als het buiten donker wordt en binnen brandt het licht zal de spiegelende zijde aan de binnenkant optreden en kan er gewoon naar binnen gekeken worden. Daarom is spiegelfolie maar in beperkte mate geschikt als privacy folie. Deze zonwerende spiegelfolie houdt zonnewarmte tegen terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken alsof je door een zonnebril kijkt.

Op warme dagen zorgt deze folie voor een verlaging van de binnentemperatuur met enkele graden Celsius. Hoeveel graden dit precies is, is afhankelijk van het soort glas en de ruimte waar de overlast van warmte en last van de zon plaatsvindt. Met onze Spiegelfolie kunt u makkelijk besparen op energiekosten! Uw airconditioning hoeft niet zo hard aan te staan in de zomer. Zo bespaart u geld en beperkt u de milieubelasting.

Spiegelfolie voor binnen

SP-SL-20

Spiegelfolie met maximale reflectie, zeer spiegelend. Deze folie wordt aan de binnenzijde van het raam aan gebracht.

SP-SL-35

Spiegelfolie met hoge reflectie, maar minder spiegelend dan Spiegelfolie Sp-SL-20. Deze folie wordt aan de binnenzijde van het raam aan gebracht.

SP-SL-50

Spiegelfolie met minder hoge reflectie en veel minder spiegelend dan Spiegelfolie Sp-SL-20 en SP-SL-35. Deze folie wordt aan de binnenzijde van het raam aan gebracht.

Spiegelfolie voor buiten

SP-SL-20 Extra/OSW

Spiegelfolie met silver 20, geschikt voor HR++ glas. Voorzien van een speciale coating voor gebruik op de buitenzijde  van het raam. Geschikt voor bedrijfsruimte en woonhuis.

SP-SL-35 Extra/OSW

Spiegelfolie Extra– Geschikt voor HR++ glas, voorzien van een speciale coating voor gebruik op de buitenzijde van het raam. Geschikt voor bedrijfsruimte en woonhuis. Deze soort spiegelt iets minder dan de SP-SL-20Extra/OSW.

Ook hebben wij diverse soorten spiegelende folie die tevens zonwerend, inbraak- vertragend, privacy verhogend zijn of een spiegelfolie die tegelijkertijd veiligheidsfolie is.

De prijs van spiegelfolie is afhankelijk van het aantal M² en de soort.

Voorbeelden van toepassingen

Meer informatie over onze soorten spiegelfolie?

Wij hebben nog meer soorten spiegelend raamfolie in ons assortiment.
Vraag daarom vrijblijvend ons informatiepakket met daarin een boekje met de soorten folie en de bijbehorende technische specificaties aan.
Vraag ons informatiepakket aan of bel ons op 0174-280982. Alle glasfolies zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij snel kunnen leveren.

Offerte aanvragen

Mogelijk ook geïnteresseerd in:

Uv-Werende Folie

Lees meer

Zonwerende Folie

Lees meer

Kunststof Folie

Lees meer

Inbraakwerende folie

Lees meer

Officieel leverancier en glasfolie-specialist

Wij zijn officieel leverancier van Hanita Glasfolies / HEXIS decoratiefolies, maar kunnen ook andere merken voor u plaatsen.