« terug

Anti inkijk folie

Anti inkijk folie

Anti inkijk folie wordt ook wel privacyfolie genoemd. Deze folie is ideaal voor bedrijven, (tussen)ruimtes en woningen waar het niet gewenst is dat er naar binnen wordt gekeken. Onze anti inkijkfolie is geschikt om hele ramen mee te blinderen maar u kunt ook kiezen voor een gedeelte van de ruit of met een hele ruit met een voorwerp eruit gesneden. Hierdoor houdt u toch een transparant veilig uitziend pand.

Anti inkijk folie

Meer mogelijkheden met de anti inkijk folie

Ook is het met onze anti-inkijkfolie mogelijk om een ruit te blinderen met daarop bijvoorbeeld een eigen ontwerp, logo of van uw (bedrijfs)naam. Ook is er een variant deze folie waardoor u wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen. De mate waarin mensen naar binnen kunnen kijken kunt u dus zelf bepalen met onze glasfolie. Wij hebben diverse kleuren anti inkijk folie in ons assortiment. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in ons aanbod en kennis te maken met de vele mogelijkheden en kwaliteiten die wij u te bieden hebben.

Contact

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0174-280982. Wij geven u graag de informatie over deze folie die u wenselijk vindt. Indien gewenst kunt u via onze website ook een offerte opvragen of een vrijblijvend informatiepakket. Wij ontvangen u ook graag in ons bedrijf, waar onze vertegenwoordiger u uitgebreid informatie kan geven. U bent altijd van harte welkom.