Anti-graffiti folie

  1. anti-graffiti folie is vrijwel transparant.
  2. Geen hoge onderhoudskosten.
  3. Vrijwel overal toepasbaar op vlak glas.
  4. Montage door eigen, gespecialiseerd personeel
  5. Sunproof is erkend glasfolie-installateur.
  6. Snelle levering dus u bent snel van uw lelijke graffiti af.

Bekijk foto's onderaan deze pagina.

Of vraag meteen vrijblijvend een offerte en/of informatiepakket inclusief foliemonsters aan.

Ja, Ik wil een offerte ontvangen!

Sunproof Anti-Graffiti folie kan worden toegepast op plaatsen waar veel overlast van graffiti en watervaste stiften plaats vindt.

Wij hebben dé oplossing tegen overlast van Graffiti.

Een hoop bedrijven heeft overlast van het aanbrengen van graffiti op glas of gladde oppervlakten. Het is een steeds groter probleem waar gemeenten en winkeliers maar ook particulieren mee worden geconfronteerd. In de meeste gevallen gaat het om teksten of afbeeldingen op plaatsen die daar niet bestemd voor zijn. Als de graffiti op ramen is aangebracht, zorgt dat nog meer voor extra overlast. Na het verwijderen van de verf moeten de ramen vaak opnieuw behandeld worden en gepolijst wat kosten met zich meebrengt.

Wat ook een probleem bij het verwijderen van de graffiti is, dat vaak ook de ondergrond mee verkleurt door gebruik van de agressieve middelen. Ook dit kost weer de nodige financiële middelen. Uiteraard wilt u deze extra kosten voorkomen. Sinds kort heeft Sunproof daar een goede oplossing voor n.l. Anti-Graffitifolie. Onze anti-graffiti folie verhelpt dit hinderlijke probleem heel eenvoudig voor u, voor slechts een fractie van de schoonmaakkosten en het polijsten.

Deze volledig kleurloze folie is vrijwel onzichtbaar en wordt aan de buitenzijde van het glas aangebracht.

Anti-graffitifolie is transparant.

De transparante Glasfolie wordt onzichtbaar aan de buitenzijde van het glas aangebracht en vergeelt niet. De speciale laminaatlaag van de folie zorgt er voor dat ook zeer agressieve reinigingsmiddelen geen invloed op de folie hebben waardoor na verwijdering van de graffiti of inkt het oppervlak er nog steeds als nieuw uitziet. Wij willen u er wel op attenderen dat verf dat slecht gehecht is op het oppervlak bij het verwijderen van de folie los kan komen van de ondergrond.
Met Sunproof Anti-Graffitifolie kunt u de kosten voor reiniging van de objecten en het polijsten hiervan besparen doordat de Anti-Grafittifolie eenvoudig te verwijderen is en er weer nieuw aangebracht kan worden. Dit bespaart u veel tijd en geld. Deze soort folie is tevens bestand tegen krassen door scherpe voorwerpen.

Toepassing Anti-graffitifolie

Sunproof Anti-Graffiti folie kan worden toegepast op plaatsen waar veel overlast van graffiti en watervaste stiften plaats vindt, zoals: deuren en wanden van toiletgroepen, bewegwijzering, reclameborden, telefooncellen, klaslokalen, treinen, trams, metro’s en bussen.

Voorbeelden van toepassingen

Interesse in anti-graffitifolie? 

De prijs van anti-graffitifolie is afhankelijk van de soort en het aantal m2.
Neem voor vragen contact met ons op via de mail of bel 0174 28 09 82.
Direct een offerte? Vraag hem aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Mogelijk ook geïnteresseerd in:

Uv-Werende Folie

Lees meer

Zonwerende Folie

Lees meer

Kunststof Folie

Lees meer

Inbraakwerende folie

Lees meer